glad påsk

  2013-03-30 / 11:50:59 / / 0 KOMMENTARER


Några timmar på valand i torsdags efter ett misslyckad försök att komma in på trägårn. Hem till Micke för att förklara kärlek och äta äggmackor innan vi slocknade.



Emelie hämtade upp mig på långfredagen för en shoppingtur på frölunda torg och fika hos farmor med påskbakelser och äpplekaka. Mmm!



Imorse målade jag ägg.

Mar. 26, 2013

  2013-03-26 / 20:09:14 / / 0 KOMMENTARER
Har haft en jättehärlig helg. Ställt klockan för en eftermiddag med Mickes farmor och farfar, en stor godispåse till tvmyset samma kväll och massa skratt med min fina prins.
Inatt vaknade jag av smärta i bihålorna. Mmmm!!! Min tur att bli sjuk? Nej.. Häller i mig nyponsoppa käkar alvedon. Heyya.



blue

  2013-03-21 / 20:46:19 / / 0 KOMMENTARER


Allt är lite sorgset för tillfället. Vi har fått ett fruktansvärt besked i familjen och man ägnar många timmar av att bara sitta och tänka..

uppdatering från 19 graders celcius

  2013-03-19 / 19:19:57 / / 0 KOMMENTARER
Orkanvindar gör att jag är frusen och irriterad mest hela tiden. Det känns ju förfan som höst. Ååh.
Gick och roade mig på maskerad i fredags med micke iaf. Och slapp nästan bakfyllan med två ägg innan läggdags.
Nu var det egentligen dags för mig att plugga medans pojken sitter ute och kollar på hockeymatchen.. och messar mellan - haha, men ögonen går fan i kors. Ska försöka få ihop några frågor iaf. Ha det gött.




Mar. 10, 2013

  2013-03-10 / 15:33:26 / / 0 KOMMENTARER
Träffade farmor i torsdags innan jag åkte in till stan och träffade lollo för en snabb visit på weddingsquare. Balklänningen inhandlas nog på Nelly.com trots allt! Hittat en röd med snygg rygg, hihi.
I fredags drog jag och Micke till frölunda för lite efterlängtad skridsoåkning. Så jäkla kul trots att jag är en himla skrajj för att ramla! Detta klarade både jag och pojken oss ifrån såklart, blink blink.
Idag följde jag med olivia på en blåsig men välbehövd promenad genom naturreservatet. En timma senare och mitt huvud känns genast mycket lättare. Annars har jag röjt i massa lådor i rummet, slängt gamla dagböcker och skolarbeten. Skööönt. Snart blir det en lång varm dusch! posshaaj.






halva lovet

  2013-03-06 / 19:12:56 / / 0 KOMMENTARER
Jag har haft lite svårt att röra mig sen i början av helgen. Det visade sig vara en cysta på svanskotan som jag först trodde var en vanlig finne. De har klämt, skurit och pressat och jag har skrikit, svurit och gråtit. Plåstrad svanskota som mer eller mindre ser ut som att jag plåstrat ihop båda skinkorna. I väntrummet har Micke väntat och gett mig alvedon och varit världens bästa stöd! Nu har jag ett litet litet plåster kvar och kan gå normalt, sitta ner och ligga ner utan att det gör något som helst ont. Ååååå det är så jävla skönt i tell yah! Imorgon ska jag träffa farmor!




baaa

  2013-03-02 / 16:50:04 / / 0 KOMMENTARER




Sista praktikdagen på delikatescafet igår och det firade jag med dans till p3, stekt korv och fruktsallad med grädde med min favorittjej innan jag åkte spårvagn i nästan två timmar i väntan på att micke skulle sluta så vi kunde åka hem och mysa! Idag har jag gått upp tidigt för att kika på balklänningar med storasyster. Lite mer som jag ville ha det MEN jag har inte riktigt hittat rätt ännu. Hur svårt kan det vara..? Firat mamma och ätit en jäkla god pärontårta har vi också hunnit med! Underbara helg.