his voice was the first thing i fell in love with

  2012-04-25 / 20:55:10 / Lookbook/Tumblr/Andras bilder / 0 KOMMENTARER
Fick sommarkänslor på promenaden hem. Blir irriterad över att kameraladdaren verkligen VERKLIGEN är borta. Har spenderat mina lediga dagar att söka efter den förbannade makapären. Och bakat massvis med muffins. Försökt plugga. Och tagit mig en powerwalk som resulterade i vattenblåsor på båda hälarna. Imorgon är jag ledig, igen. Sikket förbannat tråkigt liv jag har.

mänsklig värme, snälla kom närmre

  2012-04-25 / 20:38:24 / Lookbook/Tumblr/Andras bilder / 0 KOMMENTARER
hellanne:  Megan (by Jack Batchelor) graffing:  By Mr. Blue Sky

kom så ruttnar vi ihop

  2012-04-25 / 20:21:20 / Allmänt knas / 0 KOMMENTARER

u could be happy

  2012-04-23 / 22:40:23 / Mina foton / 1 KOMMENTARER
Har glömt berätta för er att jag klippt av mig det mest slitna av mitt hår. Blev så himlans trött när jag gick och hade dåliga hårdagar i en hel vecka. Efteråt förstår jag dock att det bara var mitt val av schampoo. Nyklippt hår, första gången sen november -10. Bild kommer när jag blir lite vackrare. Eller när jag finner kameraladdaren. Egopics i miss.
Och ja.. Bilderna är från ett helt annat tillfälle.

to build a home

  2012-04-21 / 17:29:24 / Allmänt knas / 1 KOMMENTARER
Uppdaterar sällan bloggen. Gick in för en nyttig vecka. Klarade mig tills fredagen. Frukt varje morgon, hej hej vitaminer! Jobbat på bra i skolan. Hyffsat. Tror jag. Stirrat på liket som drogs upp ur vattnet utanför skolan den morgonen. Gjort en bebis i marsipan. Tjaffsat med lärare. Skrattat massor. Somnat med tårar. Pratat av mig. Gråtit lite till och druckit alldeless för mycket vin.
Kameran är död och laddaren är putsväck. Somnade sent hos mr smith inatt. Lättade lite på hjärtat och pratade ut om allt möjligt. Precis vad jag behövde. Typ.
Matteprov på måndag och ett samtal om sommarjobb. Nervositet.

bloody sunday

  2012-04-15 / 11:23:14 / Allmänt knas / 1 KOMMENTARER
Om jag får säga det så, för att inte deppa er, så har jag haft den värsta veckan på väldigt länge. Tonårsförvirring, ångestattacker och dagar i sängen med salta tårar. Jag är numera singel iaf.
Annars har jag hälsat på min farmor i veckan, vi gjorde grönsakssoppa och fruktsallad, satt och pratade i någon timma efter maten, spelade lite alfapet, som jag dessutom vann, och missade några bussar.
Den kvällen pratade jag strunt med mina girls med lite te och mammas bröd.
Jag har färgat utväxten, kollat balskor med Olivia och skjutit upp mitt plugg.
Mr Smiths råd : Var inte ensam.

här var det nytt ja

  2012-04-10 / 19:33:45 / Mina foton / 0 KOMMENTARER

Lite missnöjd över att texten som blir centrerad bara. Fjäska in sig hos Hanna kanske. Annars då? Ligger mest nerbäddad i sängen, lyssnar på regnet som smattrar mot fönstret och förälskar mig i Kristian Anttila när allt är lite sämre än vanligt.

babbelbabbeltrams

  2012-04-08 / 11:47:51 / Allmänt knas / 0 KOMMENTARER
Tjollahopp!
Påsklov är inget jag klagar på direkt. Smällt i mig för mycket godis i helgen så magen blivit lite för stor, men det var det nästan värt. Inte frossat på ett tag säger the frossdrottning. Har egentligen lite att plugga men sen har jag ju hela nästa vecka på mig. Behöver också kolla upp min budget för denna månaden och köpa det jag faktiskt behöver. Som idag, ett fritidskort. Hejdå 625 spänn.. Det svider ganska rejält nu när de dessutom höjt det jävla priset. Sökte förresten ett sommarjobb idag tack vare min storasyster.Behövligt! Lite skraj att hoppa in i vuxenvärlden men jag klagar ju all the time på mina 800 spänn i månaden. Fast nu ska vi ju inte ta förhastade slutsatser.. Annars finns jag här. En positiv söt tjej som söker jobb. PÖSSSHEJJJ nu kallar duschen.

lite mer ointressant

  2012-04-03 / 18:38:41 / Allmänt knas / 0 KOMMENTARER
Ville bara komma in och säga att jag dör en långsam och plågsam död tillsammans med mina arbeten och prov.
Lite sympati här tack <3 Så nedrans skoltrött. ÄN EN GÅNG. Sov bort två timmar när jag kom hem efter en för seg konditorilektion. Skickat in ett arbete, FÖR FÖRSTA GÅNGEN I TID TILL SAMHÄLL. Som jag sedan ska redovisa på torsdag. Uäk. Nu ska jag återgå till mitt.
Har btw lite ångest över att jag missat så mycket av Big brother. Seriöst, tänker på det varje dag.
MEN min älskling är så bra som puffar upp mig. Me love him long time. Puttinutti.

vi får inte vänja oss för då blir allting förstört

  2012-04-01 / 15:03:07 / Allmänt knas / 0 KOMMENTARER
Känner mig lite sådär halvt schitzo glad och emo idag. Två arbeten och lite mer plugg ska helst göras och jag kan inte koncentrera mig. Blir distraherad av internet och oj oj 300 inlägg på bloglovin, och hej hej nya bilder måste laddas upp, och woopsi där gick tre timmar. Fasen vad djup jag ser ut på bilden då.

lite 91års firande

  2012-04-01 / 14:56:11 / Mina foton / 0 KOMMENTARER

snygga posen

  2012-04-01 / 14:04:24 / Allmänt knas / 1 KOMMENTARER
Behövde ett par jeans till nordstan-marsipan-blablablöö.. De som känner mig vet att jag har levt i mina tights sen i åttan.. SÅ DETTA ÄR HISTORISKT. Ville bara dela med mig. Yep yep.

göteborg!!

  2012-04-01 / 11:00:23 / Lookbook/Tumblr/Andras bilder / 0 KOMMENTARER
Var ni möjligtvis i nordstan i onsdags? Om inte så missade ni proffsiga mig, sandra och jessica i en monter utanför åhlens, lekandes med marsipan. Medans jag stod och kramade en marsipanbit och socialiserades med okända människor skapade Jessica och Sandra underverk. SOM PÅ BILDEN TEX. Dansken som skulle vara lärare stack efter att ha visat oss två figurer så brudarna var duttiga och improviserade medans jag stod själv och var förvirrad. LIKE ALWAYS? Tog credit för saker jag inte hade gjort och skakade som en 100åring. Det var iaf kul, ibland. Om annars var det lite av en erfarenhet. Dessutom fick vi ju gratis mat. Puinkt punkt slut.