babbelbubbeltrams

  2012-12-30 / 23:38:36 / / 0 KOMMENTARER
Jag kom inte in i gymmet tidigare idag. Var fast i slussen tills en kille, som väntade på att komma in, visade hur man skulle göra. Jag gjorde samma sak medans han kollade på på andra sidan dörrn. Till slut slet han upp dörrn och lät mig komma in trots att det bröts mot regler. Ring journumret sa han. Jag nickade. Men egentligen vill jag gå dit när de har personal på plats att prata med!
Annars blev det mest fokus på lår idag. Fyfasen vad det känns redan nu. En såndär känsla att vilja träna mer trots värken. Love it!

Vad har hänt det senaste då? Dan innan julafton var det snökaos. Bilen kom inte upp för backen med tunga matkassar, julklappar, farmor, mig, pappa och emelie. Vi fick kalla på förstärkning av mamma och sedan ställdes bilen på en besöksparkering. Mitt kort från micke tappades bort i snön och jag var ledsen nästan hela julafton. Tills jag träffade honom på kvällen. Äh, egentligen är jag fortfarande lite ledsen..
Veckan har fyllts med kramar, pussar, skräpmat, godis och massa skratt. Nu känns det lite jobbigt att sova själv inatt faktiskt. Imorgon är det ju nyår!









set in on fire

  2012-12-29 / 15:29:28 / Allmänt knas / 0 KOMMENTARER

i fell in love

  2012-12-25 / 22:30:10 / / 0 KOMMENTARER
Haha, om ni undrar från förra inlägget - ja, jag orkade göra en kladdkaka. Och den blev jäkligt god ;-)
Ligger just nu utslagen i sängen med tända ljus i bokhyllan och försöker hålla mig vaken, de doftar ju så gott!
Jag förstår fortfarande inte riktigt att det var julafton igår. Inte en gnutta julstämning i mitt hjärta, trots julbak, julpynt, julkör på julavslutning och paradisask. Ja alltså, jag var faktiskt med i kören. Kan ni tänka er? Framför hela skolan. Självförtroendeboost!
Pös iväg till Micke igårkväll och kom hem för några timmar sedan. Jag är fan fortfarande mätt från igår. Sedan blev det la inte bättre utav att vi fick trycka i oss två korvar i käften innan han skulle till jobbet, aahh! Men oj vad gott varmkorv är!! Osammanhängande text we love. Imorgon ska jag träna. GODNATT pussgurkor.






varning för ras

  2012-12-20 / 18:30:04 / / 0 KOMMENTARER
Är inte så himla pigg på att dra ner kläkorgen till tvättstugan asså.. Iofs så är ju köket på samma våning.. Jag är så himla sötsugen. Har tränat i knappt en timma och blivit inknöad i väggen på tåget av en man som hostade lite för mycket åt mitt håll - var är min glass? Åt chips och choklad igår, men vadådå?!
Orkar jag göra en kladdkaka?




vinter på liseberg

  2012-12-17 / 21:21:53 / Allmänt knas / 0 KOMMENTARER

yallo!!

  2012-12-15 / 01:39:48 / / 0 KOMMENTARER
Heeej!! Mina äckligt jobbiga veckor med läxor, prov och ångest är nu över. Så jäkla gött. Jag har inte gjort min bästa, och jag har heller inte prioriterat det jag borde kanske.. Powernaps som blev till 7 timmar och dreggel på papper.. Nä nu skiter vi i det.
Jag och micke har bakat pepparkakor idag. Hihi!! Och gjort apelsintryffel. Namnam. De första julbaket jag har hunnit med i vinter........
Nu spelar han och jag glor på musikhjälpen som i skrivande stund spelar elvis.
Imorgon är det lilljulafton och jag ska ge min brorsdotter en söt liten prinsessklänning!! Så himla söt.
Men nu.. Är det nog dags att borsta tänderna! Hejhejs!




svennebanan

  2012-12-02 / 20:01:56 / / 0 KOMMENTARER
Jag har börjat handla julklappar nu. Fast egentligen är jag ju nästan klar.. Mamma och jag tog en paus från plugg och städ en stund förut. Den pausen blev uppemot 4 timmar.. Men plugget är nu också klart. Iaf det som ska vara klart till imorgon. Iaf det jag kan göra själv..
Det är lite mycket nu va. Lite panik när man glömmer bort prov och inlämningar mitt i allt också.. Nu är det väl bara 2-3 veckor kvar av denna hektiska tid. Blää.
Nu ska jag se solsidan! Höh, jäkla svennebanan.



summertime sadness

  2012-12-02 / 19:52:06 / / 0 KOMMENTARER