nervös inför hösten

  2012-08-28 / 17:08:40 / Allmänt knas / 0 KOMMENTARER
Räknar ner till praktiken tar slut. Görsköna människor MEN jag saknar fan skolan. Sista året med de knasbollarna i klassen dessutom. Herrejisses vad tiden har gått fort. 
Har panik inför hösten. Vad ska jag göra efter studenten? Åh studenten. Aoupär i england? Plugga (?)  till vadå?
 
Har massor att göra klart på min to-do-lista för de kommande veckorna och i helgen blir det minnesstund för farmors syster. Jag som inte ens har varit på en begravning. Och jag som ska göra tårtorna. 
 
Har fortfarande inte haft min första riktiga utekväll på krogen än. Jag är så trött och tråkig på eftermiddagarna och somnar gärna vid 8. Även på fredagar. Eller så myser jag hellre med min kärlek..
Jag saknar Hanna. Vill åka till tyskland gärna nu på en gång. Jag vill att det ska gå bra filmer på bio. Att jag hade en idé till projektarbetet. Att jag hade ett gym att dra till. Att jag hade en bra fotkräm.. Haha. 
 
Ha de gott! 

Lite av det senaste

  2012-08-28 / 16:49:48 / Allmänt knas / 0 KOMMENTARER
Västeråsgrabben på besök i götet. Alma snackar skit med sina kompisar. Micke bakar. 

tillbaka

  2012-08-21 / 17:14:50 / Allmänt knas / 0 KOMMENTARER
HEJ mina trogna läsare! Jag ville mest komma in och gnugga in min lycka lite grann i era avundsjuka faces. Det går rätt bra nu. Jag är nybliven artonåring och har dessutom blivit kär i en helt underbar grabb (man?). Mitt sista sommarlov har precis runnit ut ur sanden och jag har haft så väldans kul, och fruktansvärt jobbigt i omgångar. Nu planeras både en resa till Berlin och Paris till hösten. Så himla peppad på att inte förstå någonting vad någon säger!
Imorgon börjar min praktikperiod i åtta veckor. Jag hade faktiskt helst av allt stannat kvar i skolan. Men det kommer jag säkert ångra att jag skrivit när jag väl börjar sätta mig med skolböckerna igen.. 
Vad har hänt mer då? Min hemliga morfar har nu kommit ner från norrland och besökt oss. SÅ han är väl inte så hemlig längre antar jag. Norrländska är fruktansvärt mysigt att lyssna på. 
Sista veckan av ledigheten fyllde jag upp med pussar, langos, kramar, tårta, söta drinkar och gjort saker bara kära kan. Jag mår bra nu. Nämde jag det?

du får mig

  2012-08-06 / 14:15:29 / Allmänt knas / 0 KOMMENTARER
 
Herrejävlar vad jag bakat. Jag har fått sån självsäkerhet efter veckorna i bageriet och det tackar jag min jobbarkompis för! 
I tisdags trotsade jag och Mirre de mörka molnen och satte oss framför Taube-scenen för att lyssna på Tomas Andersson Wij. Regnet kom strax innan han gick på, men Mirre var smart och tog med ett stort paraply som vi myste under. Så himla bra! 
I lördags tog jag, pappa, mamma och storasyster bilen ner till Ullared för lite shopping. Gick nästan rakt in i tv-teamet medans jag letade efter min försvunna kundvagn, åååh.
Igår vaknade jag upp med Micke (<3) , tog sedan vagnen och spenderade dagen på stan med Elin. Fann en klänning på rea och en finfin brun liten väska! 
Idag regnar det. Hanna skulle ta cykeln ner till stan sa hon, i tyskland. VISST FICK MAN UPP EN MYSIG BILD I HÖVVET? Jag tänkte också åka in till stan. Lämna tillbaka en kläning, och kanske köpa en till. Men nordstan verkar inte lika charmigt som tykland tyvärr........ 
HA DET FINT.
Jag ska försöka använda kameran mer förresten. LOVAR. Mobilbilderna har tyvärr slutat ingen charm längre..