jag fungerar inte riktigt utan dig på två veckor

  2013-01-25 / 13:53:25 / Allmänt knas / 0 KOMMENTARER

2012

  2013-01-20 / 15:00:29 / Allmänt knas / 0 KOMMENTARER
Maj:
 
Gjorde havrescones med Hanna och Olivia
.
 
 
Tog andra gardasilsprutan och var stolt över det!
 
 
Läste hemska böcker.
 
 
Firade Krite Himmelsfärd i ladan med gamla klasskompisar och blev jobbigt full, dansade i raggsockar och hånglade dåligt innan jag ramlade hem på asfalten, på gräsmattan och pratade i telefon med en irriterad Tobias.
 
 
Det blev varmt om dagarna och jag blev insektsbiten, åkte iväg till Petters födelsedagspartaj och avslutade kvällen med en brasa i slottskogen med härliga människor, lånade killens skinnjacka och tog nattbussen hem med Jesper.
 
 
Avslutade månaden med att ta ledigt och fira Hannas student <3
 
 
 
Juni:
 
Olivia tog studenten dagen efter! <3
 
 
Jag och Miranda gick regnbågsparaden och hade skitkul!
 
 
Firade min fina storasyster!
 
 
Firade sveriges nationaldag med picknickfestival såklart! Himla fin dag med underbart väder.
 
 
Hade frilufsdag dagen efter och jag var bakis med glad ändå! Tills det började regna och vi fick avsluta efter typ 1 timma mitt ute i ingenstans...
 
 
Hade skolavslutning i slottskogen med alla djur, haha!
 
 
Avslutningspicknick i askim med en liten del av klassen iaf!
 
 
Gick på potatisfestival med Elin!
 
 
Umgicks med Tobias och fick ett sms om att jobba på praktikplatsen, blev överlycklig och flydde till turkiet.
 
 
 
Juli:
 
Åkte till liseberg med Jesper och kollade in Carl Einar, drog vidare till andra lång, träffade Mr.smith och övernattade hos Daniel. Åt frukost i göteborg med mina girls och gick på en snabb shoppingrunda innan jag drog hem.
 
 
Jag var barnvakt åt min fina brorsdotter en kväll! Tog bussen hem från göteborg med storasyster och kom hem sent. Samma vända började jag nog sommarjobba också. Tog mestadels cykeln till lerum - skönast så dit iaf. Hemvägen var pain in the ass. Sen träffade jag min nuvarande pojkvän första gången någonstans i detta träsk också..
 
 
Gick på inflyttningsfest en helg hos Emelie och Dennis. Nästa helg var det logfest i gråbo hos Dennis pappa och jag tog med mig Mr.smith. Dagen efter åkte jag hem till Mikael för att umgås. Istället somnade jag medans han kollade på parlamentet.. Fin dejt, haha!
 
 
Augusti:
 
Jag blev dunderkär, umgicks med Micke mest hela tiden, gjorde allt tillsammans! Dagen innan min födelsedag gick vi till götaplatsen och lyssnade på Melissa Horn. Samma kväll blev vi tillsammans! Åhå.. <3
 
 
Familjen samlades när mammas okände pappa kom på besök från norrland!
 
 
Tobias kom från västerås och hälsade på!
 
 
Snygga Amanda på en fika i Alingsås.
 
 
Min födelsedag firades på Chez amis och jag och mirre somnade i mickes säng samma natt.
 
 
Jag började praktisera på Aludden och stannade i åtta veckor!
 
 
 
September: 
 
Det hände inte så mycket denna månaden. Jag var helst slut efter arbetsdagarna, sedan blev jag sjuk någon gång.. Tackade nej till utgångar, gömde mig hemma pga älgen i området. En dag överraskade Micke mig dock med en middag i gothia towers! Underbara sötnos. Höjdpunkten på hela september!
 
 
Oktober:
 
Jag och Micke drog till universeum en dag, haha! Glodde på bio och myste så ofta vi kunde.
En dag hälsade jag och Emelie på Louise i sin lägenhet. Kladdkaka med frosting på it was. Katten ville med ha.. :)  Jag praktiserade min sista vecka på Aludden och började skolan, beställde studentmössan och hade min första riktiga utekväll på sticky med Olivia en torsdag! Träffade även mina kusiner över en lunch hos farmor en eftermiddag också.
 
 
 
 

2012

  2013-01-20 / 13:06:00 / Allmänt knas / 0 KOMMENTARER
Januari :
Jag började året ute i skogen i en stuga med Olof och hans vänner i en typisk nyårsnatt med dans, hångel och spyor.
 
 
Började praktisera på kaffedoppet efter jullovet och frös halvt ihjäl under de tidiga mornarna. Umgicks med Mr.smith och gick promenader runt hela göteborg.
 
 
 
 
Februari:
 
Avslutade praktiken och gjorde en tårta innan jag försvann med bra omdömme. Ingen imponerande tårta men...
 
 
Spenderade så mycket tid med Olof som möjligt, pluggade och åt dåligt. Alla hjärtans dag avslutades i hans bäddsoffa med en påse godis och en film.
 
 
Åt våfflor med mina girls!
 
 
Mars:
 
Firade världens finaste tvååring och umgicks med familjen.
 
 
Åkte hem till Hanna en fredagskväll med Olivia och käkade gott. Hade jobbiga pmsanfall, bråkade med Olof och försökte söka sommarjobb. 
 
 
Stod i mitten av nordstan med Sandra och Jessica för att visa upp hur man gjorde marsipanfigurer. Promotade skolan och blev instruerade av en dansk.. Say no more.
 
 
Köpte ett par svarta jeans för första gången på säkert tio år också, haha.
 
 
April:
 
Fina farmor fyllde hela 91 år.
 
 
Stresspluggade, sökte sommarjobb och blev singel. Umgicks med farmor och mina girls. Fann tröst hos Mr.smtih och mådde kasst trots vinet i blodet. Såg hur ett lik fiskades upp i hamnen vid skolan och kämpade mig genom marsipankursen. Tog mig ut till saltholmen på valborg med Amanda och Josefin för att fira med Olof. Dum idé att tro att man kan vara kompisar efter ett bråk och breakup efter två veckor.. Alkohol, brustna hjärtan, och en lång spårvagnstur tillbaka till centralen med en kille jag sprungit för mitt liv efter. Avslutade natten hos storasyster i tårar.
 
 

blöö

  2013-01-19 / 10:24:24 / / 0 KOMMENTARER
Har haft en tuff vecka som bara en person förstört. Men nu ska jag inte bli illamående och ist ta en varm dusch innan jag sticker till stan med olivia och checkar in lite balklänningar! Kommer säkerligen avsluta kvällen i soffan med en stor skål godis. Eller bitar ur en ananas. Vi får se! Ha det gött lövers.






sunday bloody sunday

  2013-01-13 / 18:20:49 / / 0 KOMMENTARER



Avslutade min vecka i bastun. Precis vad som behövs efter en tung vecka i bageriet. Kroppen värker liksom efter varje dag. Annars har jag tagit det väldigt lugnt i helgen. Besökte min sjukling till pojkvän igårkväll och somnade sent. Och nu har jag lite ångest över veckan som kommer. Det är ju inte direkt imorgon det är fredag.. Posshaj.

vad ska man vara redo för efter gymnasiet egentligen?

  2013-01-08 / 21:04:36 / / 1 KOMMENTARER
Varför kan man inte gå i gymnasiet hela livet? Eller iaf ändra lagen. 6 år på gymnasiet härdanefter. 3 sista åren på internat någonstans i usa. Studiebidrag som sträcker sig till australien och tillbaka med lyxbåt.
Nej alltså jag vet inte. Jag är helt lost. 4 månader kvar konstaterade en vän. Och jag står i vägen för bagarna på kvantum och packar bröd.
Halsbränna.

snark

  2013-01-06 / 18:31:15 / / 0 KOMMENTARER


Har legat i soffan hela dagen. Tog en paus i duschen och hämtat mat. Latmask! Ska försöka få upp modet att gå i mörkret imorgonbitti så jag kommer till praktikplatsen, aarrh!
Långa dar som kommer att avslutas i sängen halv åtta (?). Jag har väl vilat upp mig för det idag säger vi la :-).
Nu, family guy!..

det senaste

  2013-01-06 / 00:41:28 / / 0 KOMMENTARER




Nyår firades med Olivia med hennes vänner ute i gråbo. Himla bra avslut på året! Sedan har jag också en pojkvän med ett hjärta av guld som yrade omkring mitt i natten för att hitta denna villan och hämta hem mig. Sötipöti <3.
Bakfyllan dagen efter var inte nådig. Detta året slapp jag iaf spyor!


Har varit så sjukt jävla trött hela veckan och häller i mig kaffe och energidrycker.







Hade en stickytorsdag och firade lollo med candyshots och rosapantern. Sov hos Micke som gjorde ordning mat när jag kom fram. <3. Samt visade hur man stekte pommes i stekpanna!



Köpte en inte så jättegod glass.. Men åt upp den ändå. Det är ju glass (!). Såg också hungerspelen samma kväll. Riktgt bra film! Men jag kanske är lika efter som vanligt med detdär haha.




Idag har jag bakat äpplekaka, på ett knasigt sätt (!) och gjort youghurtglass - som var god, men blev aldrig riktigt bra i konsistensen...