bara tre dagar kvar...

  2013-02-26 / 21:05:43 / / 0 KOMMENTARER


en bra dag!

  2013-02-21 / 19:35:19 / / 0 KOMMENTARER


Praktiken gick snabbt, köpte choklad och kisade mot solen med ett leende på läpparna i väntan på bussen hem. Stekte pyttipanna och dansade till nrj trots att det bara var äggen som blev bra. Imorgon ska jag pussas!


krossat ägg

  2013-02-20 / 19:37:52 / / 0 KOMMENTARER
Tråkig dag eller vaaaaad! Är himla sugen på choklad och kan inte sluta småäta! Det är förresten svinhalt ute. Att gå nerför backarna.. Går liksom långsamt. Halkade häromdagen. Nu ser blåmärket och såret iofs ganska tufft ut. Hoppas ingen såg mig bara. Haha.. Näe.. Tråkig dag alltså. Lång och tråkig. Pösshaääj.



förändringar

  2013-02-18 / 20:59:34 / / 0 KOMMENTARER
Blodtrycket förra veckan visade att det höjts på ett år. Jag äter.. sväljer (?) p-piller och går därför och kollar ibland om allt står rätt till. Jag har varit så jävla orolig denna veckan och idag gick jag återigen och kollade upp detta. Samma värde. Tills jag hänvisades till en brits och blev inbäddad i en filt. Typ det finaste på hela dagen. Att bli omstoppad av en sköterska. Även fast jag fick in tidningar om jävla tråkig kåt-sex-ungdomstrams så blev jag så mycket lugnare. Mina vardagar är mycket händelserika........................
Blodtrycket visade sig mycket lägre än innan och jag andades ut så mycket att jag fick tårar. What the fakk. En sak mindre att oroa sig för!
Snart väntas bara tandläkaren om två veckor! Och projektarbetet..



helgen som försvann

  2013-02-18 / 15:15:22 / / 0 KOMMENTARER
Helgen gick lite för fort... eller?! Jag och micke skulle kolla på balklänningar men stannade ist hemma och gosade innan kvällsbion i lördags. Min nya upptäckt är just nu keso, så därför köpte vi varsin med lite torkad frukt och mumsade i oss innan bion. Fy bubblan vad gott. Sedan stack vi till Maxi och köpte mer, hahahaha! Söndagen bestod av sovmorgon och fika på stan med Mickes kompisar innan jag satte mig på pendeln hem. Grabben hade förresten köpt blommor och choklad till mig, vilken lycka! Jag som aldrig fått blommor. Nu står buketten brevid radion och låter mig få fjärillar i magen varje gång jag ser den!





alla hjärtans dag

  2013-02-14 / 18:04:23 / / 0 KOMMENTARER
Firar sex månader med min älskling idag. Egentligen inte med.. Han jobbar och jag ligger och lider i soffan utan hans närhet.

Annars!!! Så lider jag vidare på min skitpraktik. Och somnar i soffan. Och klagar om allt med mamma vid köksbordet. Hoppas ni har det bra!!!!!!! Pusspuss från mig.


och molle..

babbeltrams

  2013-02-10 / 10:09:59 / / 0 KOMMENTARER
Glor på junior masterchef austalia och är helt förbluffad över hur duktiga skitungar det finns! Jag har gått snart tre år i min bagarlinje och kan inte ens komma i närheten hur fina desserter de pungar fram.
Man kanske ska baka idag?...

De flesta ska ha sportlov denna veckan - men jag kör på det om 3 veckor. Men självklart får jag jobberbjudande denna veckan också. Ååh behöver pengar ju. Men ska iaf klämma in att vara både katt- och barnvakt.
Kikade lite på balklänningar igår med Louise också. Vi tog en omväg till toppen av kungsgatan och snackade nog lite för mycket i butiken där skor skulle tas av. En xxxl klänning - ska vi sy in den?? - nja.. För höga krav för en klänning? Jag vill bara se bra ut i iaf en 2000kronors klänning.
Har mycket i hövvet nu. Thank god för korta dagar.
Tack å häääj.




kär

  2013-02-08 / 17:42:41 / / 0 KOMMENTARER
Åååh! Äntligen helg. Jag är så glad! Micke mötte upp mig igår på bibblan och sedan åkte vi hem till korv stroganof (?) chips och rejält massa mys <3
Bussturen hem hade jag ett stort leende på läpparna medans jag lyssnade på håkan hellström - åh underbara helg. Mamma gjorde pizza på stenplattan och jag har parkerat min röv i soffan med ett stort glas vatten. Nu mår jag mycket bra!



titel

  2013-02-04 / 17:42:36 / / 0 KOMMENTARER
Måndag den fjärde som skulle bli en lyckodag sa någon tidning. Ist avslutas den hos tandläkarn med tandsten och inflamation i tandkött. Om en månad ska en lagning upp, och sättas dit en ny samt att fila ner mina kanintänder. Lagom nervös :-(


helgen

  2013-02-03 / 18:05:23 / / 0 KOMMENTARER

Jag avslutade min sista vecka på kvantum med att göra en svart tårta.. Januari har varit tuff!


Samma kväll fick jag besök utav Micke. Vi gjorde en kladdkaka och stannade uppe lite för sent.


Jag gjorde en cheesecake till en del av vårat projektarbete..


Käkade god mat med familjen och firade storebror.


På kvällen försvann jag hem till micke och fortsatte att äta gott. Namnam!