trasig sula i smutsig känga

  2012-11-27 / 20:38:54 / / 0 KOMMENTARER
Sitter på stationen ihjälfrusen. Den varma duschen som jag tog för 2 timmar sen känns för långt borta. Kvarten kvar tills tåget kommer och snälla snälla var i tid.
Idag har jag huvudvärk. Jag har inte huvudvärk ofta. Jag ska dricka te när jag kommer fram. Be om en mugg te iaf. Och sno en massa kramar. Muhahah. Ha det gött, hej så länge!!



torsdag

  2012-11-22 / 20:28:27 / / 0 KOMMENTARER


En jävla massa plugg som skjuts upp, för många varma mackor från mirzad och rädslan inför älgen..
I onsdags drog vi igång lite julstämning i konditoriet. Jag och Mikaela gjorde två olika kolor, apelsinkola och vaniljkola med flingsalt. Namnam! Resten av klassen satte ihop pepparkakshus och gjorde marsipanfigurer. Mysigt!! Snart är det dags här hemma med.

Idag gjorde vi smörgåstårtor! Typ hur lätt som helst. Förutom dekorationen då. Herrejäklar.

Ska snart hem till Micke. Övervinna rädslan att gå i mörkret? Nja. Ska prata mig igenom skiten. Drömde att jag var hos en psykolog och pratade om detta häromnatten.. Kanske dags att göra? Haha, det börjar bli löjligt dethär..
Önska mig lycka till hörni! Och kanske slänga iväg en bön för mig också? ;-)
Kram kram!

marmelad, smörgåstårta och sockersöta flickor!

  2012-11-22 / 20:15:14 / / 1 KOMMENTARER




skippar gärna resten av november

  2012-11-19 / 18:09:36 / / 0 KOMMENTARER






hejhejhallå

  2012-11-15 / 22:02:46 / / 1 KOMMENTARER


I och med att min blogg endast handlar om pussar, te, långvariga duschar, plugg och ångest över att växa upp just för tillfället, så har jag inte så mycket mer att säga...
Häromdagen gjorde vi en jävla massa marmelad i konditoriet. Fikonmarmelad och aprikosmarmelad. Ett flertal brännskador och en jävla massa svordommar från de flesta utav oss..
Idag gjorde vi sallader. Say no more asså. Citrondressing och jag har fortfarande matoljekonsistensen och smak i munnen. Blää!

Förresten så fick jag ett sms utav olivia innan. Älgen är tillbaka i området. Och jag är rädd!

Imorgon kör vi på sovmorgon, plugg och en uppgift i stan med mina girls innan jag myser ner mig i mickes säng! Ha det gött!

måndag

  2012-11-12 / 20:09:42 / / 0 KOMMENTARER

med ett jävla ont i revbenen. kompenserar med kexchoklad, svart te, ansiktsmask och en låååång dusch. inte att glömma rostmackor och fotkräm heller! nu ska jag gosa ner mig i sängen och läsa lite på svenskaläxan! natti nattii.

det senaste

  2012-11-10 / 22:22:39 / / 0 KOMMENTARER

städade en skitig kaninbur

käkade kvällsmat med micke efter kladdkakemuffinsbakande

tlött älskling

en konstig kväll på parken med olivia

kvällsmat med te och varma mackor

trerätters och spunnet socker i skolan

  2012-11-10 / 22:09:36 / / 0 KOMMENTARER

havskräftor med vitlökssmör i ugn

kycklingbröst med fyllning och parmaskinka runtom samt soterad paprika med ris och gräddsås på kycklingfond och timjan.

creme caramell och creme brule

spunnet socker med grön karamellfärg

tankegångar som bara tillkommer på hösten

  2012-11-06 / 23:25:24 / / 0 KOMMENTARER
Lyssnar på winnerbäck från cdcentralen, traskar med raggsockar i trasiga kängor på prassliga livlösa löv, dricker vaniljte, tänder ljus, spenderar dar i sängen och pussas tills läpparna domnar bort. Sover tills huvudvärken kommer krypandes mellan ögonbrynen och käkar helst varma smörgåsar. Lampan är tänd om natten för att hålla spökerna borta. Men kanske mest så jag inte ligger och fantiserar vad för läskigheter det finns i mörkret. Sen blir allting dubbelt så läskigt utan varken mamma eller pappa hemma om nätterna också. Förresten är det drygt ett halvår kvar i skolan. Ett halvår kvar tills jag tydligen ska bli vuxen och jobba, skaffa sparkonto och ställa mig i en bostadskö även fast jag är för paranoid för att kunna bo själv. Tre år går alldeles för snabbt.. Förbereda sig för vuxenlivet sa Arne. Och jag ville bara ge honom en käftsmäll.




lördags

  2012-11-06 / 22:16:12 / / 0 KOMMENTARER




testa jeans med pojkvännen på jc, förfest hos jossan i tynnered och promenad genom stan med knivig mensvärk där en utgång blev hemgång.




blöö

  2012-11-02 / 20:37:43 / / 1 KOMMENTARER


himla lat, för beroende av instagram och pussar och typ soffan..